Politika zasebnosti

Načrtujte obisk

Splošni pogoji uporabe

Predmet tega obvestila je spletno mesto na naslovu www.svet-energije.si.

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je last podjetja GEN energija d.o.o. (v nadaljevanju: GEN) in je informativne narave. Vse pravice so pridržane. Informacije in dokumenti na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine avtorjev projekta, tj. GEN.

Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene. Nalaganje, predvajanje in tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, domačo rabo; prepovedano je spreminjanje oznak o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

Avtorji spletnega mesta si prizadevamo za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletnem mestu, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Uporabniki dostopajo do spletnega mesta na lastno odgovornost. Avtorji ne odgovarjamo za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletnega mesta ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njegovi vsebini.

Avtorji prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih mest, ki so povezani s tem spletnim mestom.

Avtorji si pridržujemo pravico, da spletno mesto kadarkoli spremenimo brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

Osebni podatki

GEN zbira in obdeluje le tiste osebne podatke, ki jih uporabniki prostovoljno navedejo ob prijavi na novice (= obveščanje o dogodkih in odmevih) na www.svet-energije.si. Ti podatki so: ime, priimek, e-poštni naslov in naslov IP.

Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta. S prijavo na dogodke in novice bodo prijavljeni uporabniki obveščeni o novicah, novostih in dogodkih v centru Svet energije.

Varovanje zasebnosti

Avtorji se zavezujemo, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta na podlagi veljavne slovenske zakonodaje in prava Evropske unije.

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali za druge namene ter jih ne bomo razkrili tretjim osebam brez konkretne privolitve uporabnika spletnega mesta. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Vaši osebni podatki so shranjeni na varnih strežnikih lastnika ali na varnih strežnikih podizvajalcev ali poslovnih partnerjev GEN-a in v skladu z zakonodajo.

Čas hrambe osebnih podatkov

Lastnik hrani vaše osebne podatke le, dokler je to potrebno za namen, za katerega so bili ti pridobljeni.

Po izpolnitvi namena se osebni podatki, ki ste jih zaupali GEN-u, izbrišejo. Zbiranje osebnih podatkov lahko uporabniki prekličejo tako, da se od prejemanja novic kadarkoli odjavijo – to storijo tako, da pošljejo e-sporočilo na svet.energije@gen-energija.si.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izbiro možnosti "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite možnost "Ne strinjam se". Več o tem ...