Politika piškotkov

Načrtujte obisk

Politika piškotkov

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na našem spletnem mestu je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnega mesta ter tudi ustreznost vsebine na podstraneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Ime piškotka    Namen Trajanje
__utma
... __utmd
Piškotke nastavi orodje Google Analytics, omogočajo pa nam, da lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani. do 2 leti
act
c_user
datr
fr
pl
presence
sb
wd
xs
Piškotki Facebook Pixel – sledenje in oglaševanje na Facebooku 3 mesece
IDE Piškotek služi usmerjenim/personaliziranim reklamam Doubleclick (doubleclick.com). 1 leto

Želite spremeniti svoje nastavitve piškotkov?

Naše spletno mesto uporablja piškote za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Ali se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v svojem brskalniku. Navodila najdete v razdelku »Pomoč« (»Help«) v svojem spletnem brskalniku. Če onemogočite piškotke, vam nekatere podstrani morda ne bodo delovale pravilno.

Spremembe politike zasebnosti

Vse prihodnje spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej podstrani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

Upravljavec piškotkov

GEN energija d.o.o.
Vrbina 17
8270 Krško

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izbiro možnosti "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite možnost "Ne strinjam se". Več o tem ...