Ustvarjalni natečaj na temo energije

Mladi v svetu energije

Mladi v svetu energije

Vrtec (5-6 let)

KDO LAHKO SODELUJE:

vrtci, 5-6 let

LIKOVNI NATEČAJ:

Za najmlajše smo pripravili simpatično pobarvanko z naslovom »Nizkoogljično je odlično«, ki prikazuje iz katerih nizkoogljičnih virov in po kakšni poti pride elektrika do naših domov. Iščemo najizvirnejše poslikave in dodelave. Lahko pa z najmlajšimi ustvarite tudi maketo nizkoogljične elektrarne. 

DODATNA NAVODILA:

Dragi mentorji.

Za vaše najmlajše smo pripravili zabavno nedokončano pobarvanko. Vaša naloga je, da jih spodbudite, da otroci:

  • dopolnijo manjkajoče dele čim bolj pravilno,
  • kreativno pobarvajo/polepijo/popišejo in jo
  • po želji dopolnijo s svojimi mislimi.

Prenesite pobarvanko in jo natisnite na A4 format.

NAČIN PRIJAVE:

Prijavljate se kot poljubno velika skupina, vsak otrok ima svojo pobarvanko, mentorji lahko pred prijavo izluščite najboljše.

ODDAJA IZDELKA:

Predlagamo, da fotografirate tako ustvarjenje otrok kot tudi končne izdelke. Fotografije v e-obliki priložite k oddaji prijave.

Izdelke shranite v vašem vrtcu, saj bomo najboljše izdelke razstavili v razstavnem prostoru interaktivnega centra Svet energije, v Krškem, digitalno pa jih bomo predstavili na Facebooku profilu natečaja Mladi v svetu energije.

OCENJEVANJE IZDELKOV:

Strokovna komisija bo ocenjevala kreativnost, izvirnost in strokovno točnost.


 

Natančna navodila za prijavo >>

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izbiro možnosti "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite možnost "Ne strinjam se". Več o tem ...