Ustvarjalni natečaj na temo energije

Mladi v svetu energije

Mladi v svetu energije

Raziskovalci (7., 8. in 9. razred, srednja šola)

FOTO/VIDEO NATEČAJ:

Iščemo najbolj kreativne fotografije ali videe z obiska centra Svet energije ali z obiska katere izmed elektrarn v skupini GEN na temo: »Nizkoogljično je odlično!«. Če centra ali katere izmed elektrarn niste imeli možnosti obiskati, lahko uporabite svojo kreativnost in poljubno ustvarjate na temo: »Nizkoogljično je odlično!« in si priborite izlet v center za obiskovalce Svet energije!

DODATNA NAVODILA:

Iščemo serijo fotografij ali video izdelkov (max. 5 min). Vsaka skupina (razred) prijavi enega ali več izdelkov.

NAMIG:

Skupina GEN, ki organizira natečaj, ima v svojem proizvodnem portfelju kar 99,8 % nizkoogljičnih virov električne energije – poglejte, kateri so ti: http://www.gen-energija.si/proizvajamo/trajnostna-proizvodnja

NAČIN PRIJAVE:

Prijavljate se kot poljubno velika skupina, lahko naredite skupni izdelek ali vsak svojega. Zaželeno je, da mentorji pred prijavo izberete najboljše.

ODDAJA IZDELKA:

Fotografije/videe v e-obliki priložite k oddaji prijave.

Najboljše izdelke bomo razstavili v razstavnem prostoru interaktivnega centra Svet energije, v Krškem in na Facebooku profilu natečaja Mladi v svetu energije.

OCENJEVANJE IZDELKOV:

Strokovna komisija bo ocenjevala kreativnost, izvirnost in strokovno točnost. Poudarek bo na kvaliteti in ne kvantiteti.

 

Natančna navodila za prijavo >>

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izbiro možnosti "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite možnost "Ne strinjam se". Več o tem ...