Osnovnošolsko in srednješolsko energetsko tekmovanje

Mladi genialci

Mladi genialci

Šolsko tekmovanje

Šolsko tekmovanje bo potekalo 12. marca 2024 (med 13h in 14h) na matični šoli.

Šolsko tekmovanje se izpelje v obliki spletnega, online kviza (GEN kviz).

Spletni GEN kviz pripravi organizator, šolsko tekmovanje pa organizirajo in izvedejo mentorji tekmovanja Mladi genialci na matični šoli. Vse prijavljene šole bodo prejele uporabniško ime in geslo, ki omogočata dostop do virtualnega okolja GEN kviza. Vsa navodila mentorji prejmejo en teden pred pričetkom kviza. Predstavnika organizatorja pregledata rezultate GEN kviza in naslednji delovni dan obvestita šole o rezultatih in najboljših udeležencih. 

Šolsko tekmovanje na šolski ravni traja največ 60 minut. Šolsko tekmovanje se izpelje za vse sodelujoče šole na isti dan in ob isti uri.

Na podlagi šolskega tekmovanja se lahko najboljši trije učenci (tekmovalna ekipa) iz posamezne šole uvrstijo na ekipno zaključno tekmovanje. Šolsko tekmovanje ni obvezno in mentorji lahko sami določijo tekmovalno ekipo!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izbiro možnosti "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite možnost "Ne strinjam se". Več o tem ...