Torek, 11. december 2018
MLADI GENIALCI

Srečanje z mentorji tekmovanja Mladi genialci 2018/2019

MLADI GENIALCI

V šolskem letu 2018/19 v posavske osnovne šole ponovno prihaja priložnost za sodelovanje na kvizu Mladi genialci, tekmovanju v energetski pismenosti, ki ga organizirata podjetji GEN energija in Nuklearna elektrarna Krško. 

K sodelovanju vabimo mentorje in učence 8. in 9. razredov posavskih osnovnih šol. Natančneje, tekmovanje bo razpisano za osnovne šole, ki se nahajajo v Občinah Krško, Brežice, Sevnica, Kostanjevica na Krki, Radeče, Bistrica ob Sotli in Kozje.

Uvodno prvo srečanje z mentorji bo potekalo v torek, 11. decembra 2018, ob 14.30, v Informacijskem središču GEN, v Krškem.

Predstavili bomo potek tekmovanja, ki ga bomo skušali čim bolj prilagoditi vašim željam in potrebam. Za vas pripravljamo program s primeri dobre prakse, vsi udeleženci pa prejmete tudi uporabno gradivo.

1. srečanje z mentorji tekmovanja Mladi genialci
torek, 11. december 2018, 14:30
Informacijsko središče GEN, Krško
Namenjeno mentorjem tekmovanja (osnovnošolski) Mladi genialci
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izbiro možnosti "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite možnost "Ne strinjam se". Več o tem ...