Sobota, 18. november 2023
Svet energije

Dan odprtih vrat v Svetu energije in delavnica »Inovativna narava«

Veselimo se, da vas ponovno vabimo na Dan odprtih vrat v Svetu energije, ki bo potekal v soboto, 18. novembra 2023. Poleg vodenega ogleda sveta energije smo za vas pripravili posebno interaktivno delavnico z naslovom Inovativna narava.

Program dogodka:

10:00 – 11:00 – Delavnica za mlade: "Inovativna narava"

11:15 – 13:00 – Voden ogleda Sveta energije

Delavnica "Inovativna narava" bo priložnost za raziskovanje delovanja živih sistemov, ki temeljijo na fizikalnih načelih. Na različnih primerih bomo poskušali razložiti kako gekoni hodijo po navpičnih stenah ali stropu, s pomočjo IR kamere bomo poskušali ugotoviti kako živali ohranjajo svojo toploto ob mrzlem vremenu, opazovali bomo drobna bitja pod mikroskopom in še veliko več.

Po delavnici imate možnost vodenega ogleda Sveta energije.

Prosimo, da se za dogodek (delavnico in ogled) obvezno prijavite na naslovu svet.energije@gen-energija.si, saj je število mest omejeno.

Se vidimo v Svetu energije!

Sobota, 18. november 2023
Informacijsko središče GEN, Vrbina, Krško
Vstop prost!
Število mest za delavnico in ogled omejeno - obvezna prijava na svet.energije@gen-energija.si
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izbiro možnosti "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite možnost "Ne strinjam se". Več o tem ...